Ukens meny
Uke 5
Alle våre retter er merket med CO2 avtrykket som brukes for å produsere retten. Dette for å hjelpe deg til å ta bærekraftige valg – også når du spiser lunsj. Personalrestauranten er Svanemerket sertifisert.
Mandag
Tomatsaus med quorn, sopp, aspargesbønner og økologisk spaghetti | hvete, selleri, egg | CO2 0,12 km
Pasta carbonara med bacon, sopp, aspargesbønner og økologisk spaghetti | hvete, selleri, melk | CO2 0,54 km
Klar kyllingsuppe med smak av sitron og persille | selleri | CO2 0,18 km
Spinatsalat med purreløk | – | CO2 0,07 km
Tirsdag
Falafel med knuste poteter, grønnkål og remoulade | sennep, selleri, hvete | CO2 0,11 km
Panert fisk med knuste poteter, grønnkål og remoulade | fisk, melk, sennep, egg, hvete | CO2 0,23 km
Ertesuppe med bacon, timian og sennep | selleri, sennep | CO2 0,14 km
Råkostsalat med kapers og sitron | sulfitt | CO2 0,09 km
Onsdag
Kikertsgulash med paprika, gulrot og spinat med kokte byggryn | selleri, bygg | CO2 0,12 km
Gulash på høyrygg av okse med paprika og kokte byggryn | selleri, bygg | CO2 0,72 km
Grønnkålsuppe med linser og estragon | selleri | CO2 0,08 km
Tomatsalat med basilikum og cottage cheese | melk | CO2 0,14 km
Torsdag
Bakt søtpotet med sorte bønner og potetmos | selleri, melk | CO2 0,12 km
Fiskekake av hyse med potetmos og spinatsalat | fisk, melk | CO2 0,20 km
Gulashsuppe med gulrot og sopp | selleri | CO2 0,60 km
Grønnkål med bakt gulrot og appelsin | sulfitt | CO2 0,08 km
Fredag
Crispy blomkål med currysaus og gyldene ris | selleri | CO2 0,13 km
Kyllingbryst tikka masala med gyldene ris | melk, selleri | CO2 0,24 km
Klar soppsuppe med timian og hvitløk | selleri | CO2 0,11 km
Raita – agurksalat med yoghurt og spisskummin | melk | CO2 0,09 km