Ukens meny
Uke 49
Alle våre retter er merket med CO2 avtrykket som brukes for å produsere retten. Dette for å hjelpe deg til å ta bærekraftige valg – også når du spiser lunsj
Mandag
Økologisk tagliatelle med hvite bønner og tomatsaus | hvete, selleri | CO2 0,11 km
Pasta frutti di mare med økologisk tagliatelle | hvete, selleri, melk, fisk, skalldyr, bløtdyr | CO2 0,23 km
Cajun kyllingsuppe | selleri, sennep, soya | CO2 0,21 km
Tirsdag
Grillet kålrot med quorn, rødkål og kokte poteter | egg | CO2 0,09 km
Julletallerken med ribbe, medisterkake, rødkål og kokte poteter | selleri, melk, hvete | CO2 0,61 km
Blomkålsuppe med ristet mandel | selleri, melk, (mandel) | CO2 0,08 km
Onsdag
Plantebasert schnitzel med rotmos og sennepskrem | selleri, melk, sennep | CO2 0,12 km
Langefilet med stekt bacon, rotmos og sennepsaus | selleri, sennep, melk, fisk, selleri | CO2 0,33 km
Tomatsuppe med selleri og basilikum | selleri | CO2 0,07 km
Torsdag
Wok med paprika, aubergin, løk og risnudler | soya, sesam | CO2 0,09 km
Kylling- og grønnsakswok med risnudler | fisk, sesam, soya | CO2 0,21 km
Bouillabaisse – fransk fisksuppe | selleri, fisk, skalldyr, bløtdyr | CO2 0,19 km
Fredag
Bakt brokkoli og blomkål med paprikasaus og fløtegratinerte poteter | melk, selleri | CO2 0,10 km
Stekt kalkunbryst med paprikasaus og fløtegratinerte poteter | melk, selleri | CO2 0,23 km
Klar grønnsakssuppe med purre og potet | selleri | CO2 0,07 km