Ukens meny

Uke 49

Alle våre retter er merket med CO2 avtrykket som brukes for å produsere retten. Dette for å hjelpe deg til å ta bærekraftige valg – også når du spiser lunsj

Mandag

Økologisk tagliatelle med hvite bønner og tomatsaus | hvete, selleri | CO2 0,11 km

Pasta frutti di mare med økologisk tagliatelle | hvete, selleri, melk, fisk, skalldyr, bløtdyr | CO2 0,23 km

Cajun kyllingsuppe | selleri, sennep, soya | CO2 0,21 km

Tirsdag

Grillet kålrot med quorn, rødkål og kokte poteter | egg | CO2 0,09 km

Julletallerken med ribbe, medisterkake, rødkål og kokte poteter | selleri, melk, hvete | CO2 0,61 km

Blomkålsuppe med ristet mandel | selleri, melk, (mandel) | CO2 0,08 km

Onsdag

Plantebasert schnitzel med rotmos og sennepskrem | selleri, melk, sennep | CO2 0,12 km

Langefilet med stekt bacon, rotmos og sennepsaus | selleri, sennep, melk, fisk, selleri | CO2 0,33 km

Tomatsuppe med selleri og basilikum | selleri | CO2 0,07 km

 

 

Torsdag

Wok med paprika, aubergin, løk og risnudler | soya, sesam | CO2 0,09 km

Kylling- og grønnsakswok med risnudler | fisk, sesam, soya | CO2 0,21 km

Bouillabaisse – fransk fisksuppe | selleri, fisk, skalldyr, bløtdyr | CO2 0,19 km

Fredag

Bakt brokkoli og blomkål med paprikasaus og fløtegratinerte poteter | melk, selleri | CO2 0,10 km

Stekt kalkunbryst med paprikasaus og fløtegratinerte poteter | melk, selleri | CO2 0,23 km

Klar grønnsakssuppe med purre og potet | selleri | CO2 0,07 km

Leter du etter noe annet?